Diversitate si Rapiditate

Propunerea noastra

Propunerea noastra pentru o achizitie de utilaje, perfecta.

Chiar daca nu urmariti sa faceti vreo achizitie in viitorul apropiat noi tot avem nevoie de dumneavoastra.  Vrem sa ne spuneti problemele pe care le aveti sau le-ati avut cu furnizorul vostru, adica ii reclamati, iar noi vom avea grija si le vom impartasi cu ceilalti potentiali clienti.

Le vom da note si le vom face publice!

Cu ajutorul dumneavoastra ii vom nota pe toti, dar separat. Marca va fi notata cu date stranse la nivel national iar service-ul, la fel, va fi notat separat, dar cu date stranse la nivel local, cu precizarea ca toate datele vor veni direct de la sursa , din curtea fermierului.

Sursele vor ramane anonime sau nu, va fi alegerea dumneavoastra.

Astfel veti putea cumpara marca potrivita dar sa apelati la service-ul dorit de dumneavoastra, chiar daca este din alta zona.

Doar impreuna putem creste acest proiect si cu cat suntem mai multi cu atat mai mari vor fi  sansele noastre de succes.

 

PENTRU IMPORTATORI

Si pentru producatori (importatori) avem ceva:

Poate ca agentul dumneavoastra nu isi face treaba asa cum ar trebui si nu va comunica problemele cu care se confrunta sau efectiv nu stiti unde gresiti si nu mai aveti aceslasi succes ca inainte ori sunteti la inceput de drum.

Din cauza concurentei extraordinar de mare, clientul renunta usor la furnizorul traditional si trece la alt furnizor fara sa va comunice adevaratul motiv care a stat la baza deciziei lui.  Poate a fost o oferta mai buna, poate angajatul dumneavoastra nu si-a facut treaba sau poate ca cineva a fost malitios fata de dumneavoastră .

Noi aflăm, vă spunem, și astfel puteți să luați măsurile necesare.

SUNTEM AICI SA VA AJUTAM
V-ati confruntat cu una din problemele de mai sus?